financieël hypotheken hypotheek corporate finance finances levensverzekering consult solid

Bedrijfsfinancieringen

Heeft u een nieuw bedrijfspand of een nieuwe inventaris op het oog? Of wilt u een impuls geven aan de financiering van voorraden of debiteuren? Om uw positie te versterken? Bij Solid Advies kunt u terecht voor advies over verschillende financieringsvormen voor bedrijfsfinancieringen.

Bedrijfsfinancieringen zoals..?

Denk aan factoring, leasing, een middellange lening en een hypothecaire lening. Elke lening begint echter met een goed en passend advies. Samen kijken we naar de financiële situatie van uw onderneming én naar uw financiële privésituatie.

Daar zit namelijk voor u de winst

Want als zelfstandig ondernemer of directeur-grootaandeelhouder (DGA) neemt u waarschijnlijk verschillende producten en diensten af van verscheidene verzekeraars en banken. Maar overlap tussen deze producten en diensten of overlap met uw financiële privésituatie kost u onnodig veel geld.

Ontwijk overlap

En laat u bedrijfsfinanciering u juist geld opleveren. We zijn helemaal thuis in de zakelijke én particuliere markt. En we hebben de knowhow op het gebied van verzekeringen én financieringen. Zo kunt u altijd rekenen op de best passende en meest flexibele oplossing. Het resultaat? Een financieel gezond bedrijf en privésituatie.

Vastgoedfinancieringen

Behoefte aan andere bedrijfshuisvesting? Dan rijzen er direct een hoop vragen. Gaat u kopen, bouwen of verbouwen? En op welke manier gaat u dit financieren? Met eigen middelen, een bankfinanciering of met een combinatie daarvan?

En als u al een bedrijfspand heeft en dat wilt verkopen, hoe kunt u de winst dan het best aanwenden? Onmiddellijk afrekenen met de fiscus of de mogelijkheid van de herinvesteringreserve benutten? En wat voor invloed heeft dat op uw onderneming? De vraag of u uw financieringen rond krijgt, is ook belangrijk bij uw beslissingen.

Allemaal vragen

Die niet altijd gemakkelijk te beantwoorden zijn. Daarom is, naast goed advies over bedrijfsfinancieringen, goed advies over vastgoedfinancieringen van groot belang.

Immers, de groei en continuïteit van uw onderneming worden mede bepaald door de wijze van financieren. Uw bedrijfspand of andere registergoederen kunt u financieren met een hypothecaire lening. We bieden u een ruime keuze aan hypotheken en doorgronden alle kleine lettertjes. Die vertalen we graag voor u.

Naar duidelijke taal

Zo houdt u namelijk uw aandacht op de belangrijke zaken: het kopen of verkopen van dat mooie bedrijfspand dat uw positie versterkt.